Selvhjælp

Vi søger løbende nye igangsættere. Måske har du erfaring fra andre selvhjælpsaktiviteter, men det er i højere grad dit personlige engagement, der tæller end personlige erfaringer og faglig viden. Det vi forventer, er, at du har tid og overskud samt evnen til at lytte samt, at du gerne vil lære nyt. For at blive igangsætter af en gruppe skal du først have gennemgået en igangsætteruddannelse. Vi tilbyder uddannelse, supervision, netværk for igangsættere, relevante foredrag og efteruddannelse.

 Selvhjælp

Fælles handling – ikke behandlingEn selvhjælpsgruppe består af en mindre gruppe mennesker, der mødes for at tale om et fælles problem, interesse eller situation, som de hver især har behov for at få bearbejdet. Gennem gensidig erfaringsudveksling og samtale med andre i samme situation kan deltagerne komme til at se deres situation fra en ny vinkel. Derved kan deltagerne finde ny mening med situationen, få ny livsglæde og komme  videre i livet. Det er ikke terapi men et forum, der sætter gang i udveksling af erfaringer og tanker.


Vi vil typisk starte en ny gruppe, når vi har 4-6 deltagerer, der matcher. Vi formidler også kontakt til en bred vifte af foreninger, der har specifikke selvhjælps- og netværksgrupper. Alle er velkomne til at henvende sig med et emne, vi kan danne en gruppe om. Du kan booke tid til en for-samtale. Formålet med samtalen er, at forventningsafstemme og orientere om indhold og form.


Få et overblik over centerets Selvhjælps- og Netværksgrupper til højre på  denne side! 

Bliv igangsætter

Aktuelle grupper

Vi etablerer løbende nye selvhjælps- og interesse/motivationsgrupper. Kontakt selvhjælpskoordinatoren, hvis du vil være med i en gruppe:


Barbara(at)frivilligcentergentofte.dk


Selvhjælps- og netværksgrupper    Interessegrupper

    Anonym juridisk vejledning
    Ring og bestil tid på tlf. 3940 4648